Anza-Borrego

  
Käytiin tänään ihailemassa aavikon kukkaloistoa puolentoista tunnin ajomatkan päässä Borrego Springissä. Pialle ja Aksu vierailu kyseisellä paikkakunnalla oli ensimmäinen. Itse olen ajanut tuolla useaan kertaan, kun Ducatilla tuli päristelyä. Nyt oltiin liikkeellä Mazdalla.

  
Aavikko voi kyllä sitten olla nii-in kaunis paikka, ja näin keväällä kaiken mahdollisen kukkiessa se on aivan parhaimmillaan. Kuvassa keltaisena kukkivaa palo verde -puuta on istutettu meillekin kotipihaan kaksin kappalein, että saadaan toivottavasti joskus samaa fiilistä kotiinkin asti.

  
Anza-Borregon luonnonpuiston portilla on tällainen hieno vierailijoiden vastaanottokeskus, jossa jaetaan tietoa alueen historiasta, floorasta ja faunasta. Entisen merenpohjan alueelta on löydetty jos jonkinmoista fossiilia mammuteista ja kameleista lähtien. Nykyisin näillä main maleksii vain puumia, pässejä, kojootteja, ja kaikennäköisiä pienempiä luontokappaleita.

  
Kuivakkaa meininkiä. Taustalla kohoaa Intiaaninpää-niminen vuori. Nimen alkuperä selviää kun kääntää kuvaa 90 astetta vastapäivään.

Mukava päiväreissu!

Espressomekaanikon hommissa vaihteeksi

  
Hopeinen paholainen alkoi yskimään tammikuun alussa ja täällä on sitten jouduttu juomaan etupäässä pannukahvia. Kone on suostunut keittämään välillä yhden kupin, mutta huuhtelun kanssa on toiminta ollut vähän niin ja näin. Hommasin jo toista kuukautta sitten uuden solenoidin, mutta en laiskuudeltani viitsinyt vaivautua sitä heti vaihtamaan.
  Viime vuoden puolella uusittu tiiviste on pitänyt hyvin. Toivottavasti pitää myös jatkossa.

  
Uusi osa nätisti paikoillaan.

  
Jee!!! Taas löytyy se kymmenen baaria painetta kun portafiltteri on tukittuna. Vanha solenoidi sanoi viimeistään tässä kohtaa naps naps naps naps, ja neula hyppi kolmen ja seitsemän välillä hulvattomasti 🙂

Vessaremppa numero kaksi

  
Alakerran vesiklosetti on saatu uuteen uskoon. Tänään pätkähti peilikaappi paikoilleen, pisteeksi i:n päälle. Olihan tuosta edellisestä remontista jo kyllä aikaakin vierähtänyt, ei nyt vielä kymmentä vuotta, mutta sinne päin kuitenkin. Uusi ulkoasu on kyllä huomattavasti edellistä pirtsakampi.